Gli albanesi a Londra (in England)


MiniaturaOrganizatat e Komunitetit Shqiptar në Londër, me mbështetjen e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë, festuan së bashku100 Vjetorin e Pavarësisë. Kjo festë e madhe bashkoj të gjithë shqiptarët që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar ashtu si dhe autoritetet vendore të Londrës, deputetë të Parlamentit Britanik, Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës.

Londra dedica una statua a Skanderbeg

L'Inghilterra  dedica una statua all'eroe albanese Skanderbeg . Scanderbeg è ricordato come difensore della civiltà occidentale , e nel 1460 f fu chiamato l'atleta di Cristo per aver affrontato l'Impero Ottomano.

A DISTANZA DI 5 SECOLI L'EROE ALBANESE VIENE RICORDATO DAGLI INGLESI CON UN BUSTO NEL CENTRO DI LONDRA.
Non perderti le nostre curiosità

Inserisci la tua email:

Un prodotto di Google

Commenti recenti